Дәрігер қандай тағамдардың күйзеліс деңгейін төмендететінін айтып берді
Дерматовенеролог Юлия Андреанова "Вечерний Москваға" берген сұхбатында азық-түліктің кейбір түрі стресті жеңіп, эмоционалды-физикалық жағдайды қалыпқа келтіруге көмектесетінін айтты, деп хабарлайды Stan.kz ақпарат агенттігі.

Оның айтуынша, мұндай өнімдерге шоколадты жатқызуға болады. Ащы шоколадты таңдаған дұрыс дейді ол.
Бұнымен қоса, жаңғақ, майлы балық және өсімдік майлары көмектеседі. Диетаға көкөніс пен жемісті қосу ұсынылады. Әсіресе стреспен күресуде сары, қызғылт сары және қызыл жемістерді жеген жөн.
Сонымен қатар маман сұлы, қарақұмық, тары ботқасын жеу керек дейді.
Күйзелістен арылу үшін ұйқы өте маңызды. D, E, A витаминдері, Омега-3, -6, -9, мырыш, магний, кальций микроэлементтері керек. Сондай-ақ, күніне 1,5-2 литр су ішу қажет.
Екі күнде үш рет төтенше жағдайда қонды: Авиация сарапшысы қыс мезгілінде ұшудың қаншалық қауіпті екенін айтты
Абыл Кекілбаев төтенше қонулар авиакомпанияларға тек ерекше жағдайда ғана жасалатынын айтты
Қолданыста жүргеніне 50 жылдан асқан: Астанадан ұшқан қазақстандық ұшақтағы түсқағазды көріп жағасын ұстады (видео)
Желі қолданушысы: "Қатты дыбыстан құлақ бітіп қалды, ұшақ қирап қалатындай көрінді"