Дәрігер қандай тағамдардың күйзеліс деңгейін төмендететінін айтып берді
Дерматовенеролог Юлия Андреанова "Вечерний Москваға" берген сұхбатында азық-түліктің кейбір түрі стресті жеңіп, эмоционалды-физикалық жағдайды қалыпқа келтіруге көмектесетінін айтты, деп хабарлайды Stan.kz ақпарат агенттігі.

Оның айтуынша, мұндай өнімдерге шоколадты жатқызуға болады. Ащы шоколадты таңдаған дұрыс дейді ол.
Бұнымен қоса, жаңғақ, майлы балық және өсімдік майлары көмектеседі. Диетаға көкөніс пен жемісті қосу ұсынылады. Әсіресе стреспен күресуде сары, қызғылт сары және қызыл жемістерді жеген жөн.
Сонымен қатар маман сұлы, қарақұмық, тары ботқасын жеу керек дейді.
Күйзелістен арылу үшін ұйқы өте маңызды. D, E, A витаминдері, Омега-3, -6, -9, мырыш, магний, кальций микроэлементтері керек. Сондай-ақ, күніне 1,5-2 литр су ішу қажет.
"Мәйітін алып келуге 2 апта кетеді": Вьетнамға қызымен демалуға барған қазақстандық әйел көз жұмды
Турагенттіктің айтуынша, ертесі оған әйелдің қызы хабарласып, анасының көзін ашпай жатқанын айтқан
"Семіз екенімізді білеміз, айта берудің қажеті жоқ": Қазақстандықтар қоғамда толық адамдарға ашық қысым көрсетілетініне шағымданды
Алматылық: “Мә, қайда өсіп бара жатсың, дәу боп кеткенсің ғой” деу қаншалықты орынды?"