Дәрігер қандай тағамдардың күйзеліс деңгейін төмендететінін айтып берді
Дерматовенеролог Юлия Андреанова "Вечерний Москваға" берген сұхбатында азық-түліктің кейбір түрі стресті жеңіп, эмоционалды-физикалық жағдайды қалыпқа келтіруге көмектесетінін айтты, деп хабарлайды Stan.kz ақпарат агенттігі.

Оның айтуынша, мұндай өнімдерге шоколадты жатқызуға болады. Ащы шоколадты таңдаған дұрыс дейді ол.
Бұнымен қоса, жаңғақ, майлы балық және өсімдік майлары көмектеседі. Диетаға көкөніс пен жемісті қосу ұсынылады. Әсіресе стреспен күресуде сары, қызғылт сары және қызыл жемістерді жеген жөн.
Сонымен қатар маман сұлы, қарақұмық, тары ботқасын жеу керек дейді.
Күйзелістен арылу үшін ұйқы өте маңызды. D, E, A витаминдері, Омега-3, -6, -9, мырыш, магний, кальций микроэлементтері керек. Сондай-ақ, күніне 1,5-2 литр су ішу қажет.
Талқылау
"Әсіресе аяғы ауыр әйелдер мен балаларға өте қауіпті": "Гонконг" тұмауын кәдімгі тұмаудан қалай ажыратуға болады
Қазір еліміз бойынша 10 мың стационарлық орын дайындалған
"Жолдасым АҚШ әскерінде борышын өтеп жүр”: Қазақстандық ару күйеуімен Америкаға грин карта ұтып алып, 10 есе жоғары табыс табатынын айтты
Мөлдір: “Әр клиент 250 мың теңгеден төлейді"