Ғалымдар өмір сүру ұзақтығын қысқартатын өнімді атады
Британдық ғалымдар өмір сүру ұзақтығын қысқартатын өнімді атады, деп хабарлайды Stan.kz ақпарат агенттігі.

Зерттеулерге сәйкес, қызыл ет, әсіресе бекон мен шұжықтарды жеу ер адамдарда өлім қаупін арттырады, сонымен қатар жүректің ишемиялық ауруы сияқты созылмалы аурулардың пайда болу ықтималдығын арттырады.
Сарапшылар ер адамдарға етті бұршақ, жаңғақ және соямен алмастыруға кеңес береді.
Талқылау
Үй алудың жаңа мүмкіндіктері: Алдағы уақытта қандай тұрғын үй бағдарламалары іске қосылады
Айта кетейік, қараша айында "Наурыз" және "Наурыз Жұмыскер" бағдарламалары бойынша өтініш қабылдау қайта басталады
"Жастар практикасы" арқылы жұмыс таптым": Қазақстандық колледж түлегі кілем фабрикасында еңбек жолын қалай бастағанын айтып берді
Бағдарламаға қатысушылардың басым бөлігі қыздар екен