Диетолог шөлді қандырудың ең жақсы әдісін атады
Диетолог Елена Соломатина ең жақсы шөлді қандыратын әдіс, асхана суын ішуге кеңес берді, деп хабарлайды Stan.kz ақпарат агенттігі.
Оның айтуынша адамдар жиі шөлді тәтті шырын көмегімен қандыруға тырысады. Бірақ бұл керісінше құрамында қанты бар, тәтті сусындарға құмарлықты арттырып, одан сайын шөлдете түседі. Ыстық күнде минералды мөлшері орташа кәдімгі ас суын тұтынған дұрыс", - деді ол маман.
Соломатина газды сусындардың асқазан-ішек жолдарының шырышты қабығын тітіркендіретінін және қанттың сіңуі әлдеқайда жылдам жүретінін қосты.
Талқылау

Министр Нұртілеуді ұстады деп жалған ақпарат таратқан Orda.kz құрылтайшысы кім және оны қандай жаза күтіп тұр?
Соңғы күндері қазақстандық билік Гүлнәр Бажкеноваға бірнеше мәрте ескерту жасады

“50 жыл басқа елде тұрған ата-анам артымнан еріп, көшіп келді”: Қазаққа келін болып түскен корейлік ару жаңа отбасы туралы айтып берді
Екатерина Жанғарина: "Екі үлкен шәугім сүті бар шай беріп, "құя бер" деді"