Диетолог шөлді қандырудың ең жақсы әдісін атады
Диетолог Елена Соломатина ең жақсы шөлді қандыратын әдіс, асхана суын ішуге кеңес берді, деп хабарлайды Stan.kz ақпарат агенттігі.
Оның айтуынша адамдар жиі шөлді тәтті шырын көмегімен қандыруға тырысады. Бірақ бұл керісінше құрамында қанты бар, тәтті сусындарға құмарлықты арттырып, одан сайын шөлдете түседі. Ыстық күнде минералды мөлшері орташа кәдімгі ас суын тұтынған дұрыс", - деді ол маман.
Соломатина газды сусындардың асқазан-ішек жолдарының шырышты қабығын тітіркендіретінін және қанттың сіңуі әлдеқайда жылдам жүретінін қосты.
Талқылау

"Ізімнен қалмай, бөксемді ұстады": Елордалық қыз сауда орталығында келеңсіз жайтқа тап болғанын айтты
Басқа қыздар да басынан өткен ұқсас оқиғаларды баяндады

"Қуыршақ секілді тістеп ары-бері сүйреді": Алматы облысында 10 жасар баланы иттер талап, сан еті мен құлағын жұлып алған
Екатерина істі сотқа жеткізіп, медициналық анықтамаларды жинап, кейін прокуратураға шағымданбақ