Диетолог шөлді қандырудың ең жақсы әдісін атады
Диетолог Елена Соломатина ең жақсы шөлді қандыратын әдіс, асхана суын ішуге кеңес берді, деп хабарлайды Stan.kz ақпарат агенттігі.
Оның айтуынша адамдар жиі шөлді тәтті шырын көмегімен қандыруға тырысады. Бірақ бұл керісінше құрамында қанты бар, тәтті сусындарға құмарлықты арттырып, одан сайын шөлдете түседі. Ыстық күнде минералды мөлшері орташа кәдімгі ас суын тұтынған дұрыс", - деді ол маман.
Соломатина газды сусындардың асқазан-ішек жолдарының шырышты қабығын тітіркендіретінін және қанттың сіңуі әлдеқайда жылдам жүретінін қосты.
Талқылау

"Суды артық пайдаланса, тариф 30% қымбаттайды": Қазақстандықтар су нормасы туралы жаңа ережеге қарсы шықты
Министрліктің мәліметінше, бұған дейін әр өңірде су бағасы әртүрлі есептелген

Астаналық әйел тірі ұлын "өлтіріп", 100-ге жуық әріптесінен ақша жинаған
Жәбірленуші: "Гүлмира Ашимов Ұлттық ұландағы подполковниктің әйелі"