Тауық жұмыртқаларын мінсіз қайнату әдісі белгілі болды
Қабыршақтары қайнатылған жұмыртқаға жабысып қалмас үшін, оны пісірер алдында бір қарапайым ережені сақтау жеткілікті. Бұл әдіс туралы қытайлық Sohu басылымы жазды, деп Stan.kz ақпарат агенттігі хабарлайды.
Аталған әдіс бойынша, жұмыртқаны қайнаған суға салмас бұрын 10 минут салқын суда ұстау керек. Пісіргеннен кейін дәл осы үрдісті тағы қайталау қажет.
Басылымның жазуынша, осы әдіс арқасында жұмыртқаның дәмі нашарламайды, қабығы оңай ашылады. Сонымен қатар, ішіндегі ақуыз мен сарысы нәзік болып қалады.
Бұған дейін ғалымдар денсаулықты сақтау үшін күніне қанша жұмыртқа тұтыну керектігін айтқан еді.
Талқылау

"Декретке миллионмен" дауы: Курстың негізін қалаған депутат Дәулет Мұқаевқа тексеріс жүргізіле ме?
Депутат Дәулет Мұқаев курстағы негізгі ойды түсіндіре келе, әйелдерді заңды жолды ұстануға шақырды

Енді "Отбасы Банк" монополиясы болмайды: Ипотекалық несиелендіру реформасынан қандай жақсы өзгерістер күтеміз
Сарапшы: "Бұл ұзақ мерзімді перспективада банктік жүйеге де оң әсер етеді. Уақыт өте келе қаржыландыру арзандайды, яғни ставкалар төмендеп, неғұрлым қолайлы деңгейге жетеді”